Kidshill

Keltfest is een festival voor jong en oud. Ook voor de kleintjes is er dus genoeg te beleven. Er zijn verschillende knutsel- en spelactiviteiten, met als hoogtepunt de kiddybattle! Help jij de volwassenen te verslaan?  Meer informatie over de Kidshill en het programma kun je hier vinden.

      

kinderen keltfest kiddybattle

Kidshill

Er is weer van alles te doen op de Kidshill!

Op Keltfest zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen, dus ook voor de kinderen! Dit jaar kan je voor het eerst meedoen in de Kinder Highland Games. Daar kan je laten zien hoe sterk en behendig je bent! Wij zijn benieuwd hoever jij een paal kan gooien! Of ben jij de beste in touw trekken? Kom langs en laat zien hoe sterk en behendig je bent.
Zijn die Highland games niets voor jou? Dan kan je natuurlijk ook verschillende rustige spelletjes spelen zoals Jenga en prachtige puzzels.
Moe van het buitenspelen en wil je rustig even tekenen of  knutselen? Kom dan langs de knutseltent waar wij leuke knutselprojecten en kleurplaten hebben liggen.

Je kan je ook weer laten schminken en je outfit daarmee compleet maken. Wordt een stoere viking, prachtige elf of misschien een sterke draak!

Daarnaast hebben we ook aan de allerkleinsten gedacht, voor vele ouders is deze plek al niet meer weg te denken. Er is de mogelijkheid voor kinderen van 0-2 jaar om even in de box te spelen en ook kunt u uw kleine kabouter gerust even verschonen bij onze commode. Dan hebben we nog de mogelijkheid flesjes te verwarmen en kunt u rustig uw kind voeden op onze speciale strobank. Natuurlijk is er tijd voor een gezellig praatje met andere ouders en onze begeleiders.
In de snoezeltent is ten alle tijden een begeleider aanwezig om vragen te beantwoorden of voor een gezellig praatje.

Er is ook een lange traditie van de KiddyBattle, waar kinderen het opnemen tegen een leger volwassenen. Wij kunnen ze niet alleen verslaan dus we hebben jullie hulp hierbij nodig!
Bereid je hiermee goed voor met behulp van veel spelletjes en highland games te spelen.

De Kidshill is geen opvang voor kinderen, kinderen moeten ten alle tijden begeleid worden door hun ouder(s).  Mochten wij een kind vinden zonder begeleiding dan brengen wij dit kind naar de info-stand.

Programma

10:00 – 11:00 Touwtrekken
11:00 – 12:00 Tower
12:00 – 13:00 Caber toss
12:30 – 13:00 Groot duimpje show
13:00 – 14:00 Steps
14:00 – 15:00 Touwtrekken
15:30 – 16:00 Groot duimpje show
15:00 – 16:00 Tower
16:00 – 17:00 Cabertoss
17:00 – 17:30 Kiddybattle