Kidshill

Kinder activiteiten op Keltfest

Keltfest is een festival voor jong en oud. Ook voor de kleintjes is er dus genoeg te beleven. Er zijn verschillende knutsel- en spelactiviteiten, met als hoogtepunt de kiddybattle! Help jij de volwassenen te verslaan?  Meer informatie over de Kidshill en het programma kun je hier vinden.

      

Meer informatie volgt binnenkort

Houd de website in gaten en volg ons op social media om geen enkel bericht te missen!

Kidshill

Keltfest is er voor het hele gezin en daarom hebben we ook aan de kinderen gedacht. Kinderen kunnen zich weer (gratis) laten schmincken door onze vrijwilligers en op het veld zij er tal van leuke spelletjes te vinden. Doe mee aan de verschillende knutsel projecten of kom een kleurplaat kleuren.

Natuurlijk bestaat onze traditie van de kiddybattle nog altijd. Tijdens deze veldslag nemen de kinderen het op tegen een leger van volwassenen. Alle dappere kinderen kunnen hier aan deelnemen. Kom jij ons helpen?

Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht. Kinderen van 0-2 jaar kunnen even in de box spelen en u kunt u kleine kabouter verschonen op onze commode. Daarnaast hebben we de mogelijkheid flesjes te verwarmen en kunt u rustig uw kind voeden op onze speciale strobank.