Campingregels

– Bezoekers van de Keltfest Camping accepteren de beperkingen van een festivalcamping. Hoewel er te allen tijde medewerkers van Vana Events aanwezig zijn op het campingterrein, neemt Vana Events geen verantwoording voor schade, diefstal of verlies van eigendommen. Kampeerders jonger dan 16 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

– Op het terrein gekochte glazen flessen en eventuele (LARP)wapens die je als onderdeel van je kostuum hebt meegenomen zijn op de camping niet toegestaan. Je kan deze bij de ingang van de camping tijdelijk in bewaring geven. Gasflessen en andere niet op de camping toegestane voorwerpen worden NIET door ons bewaard.

– Koken is alleen toegestaan op de daarvoor ingerichte kookplaats op het campingterrein en alleen met behulp van type C206, CV300 Plus of CV470 Plus gasflessenHet gebruik van andere typen gasflessen of (wegwerp)barbecues of het koken buiten de kookplaats is op last van de brandweer ten strengste verboden.

– Hou rekening met je buren. Zet je tent niet in die van een ander en probeer na 23:00 zo veel mogelijk stil te zijn op de kampeervelden. Partytenten en andere grote bouwsels gaan ten koste van de ruimte voor slaaptenten. De organisatie kan beslissen dat een partytent moet worden afgebroken. De grootte van je tent moet overeenkomen met het aantal personen dat daadwerkelijk in de tent slaapt. Dus liever niet met twee personen in een legertent.

– Een hulphond moet duidelijk als zodanig herkenbaar zijn, bij voorkeur met hesje of deken. Bij twijfel kan worden gevraagd naar een hulphond certificaat. Hulphonden dienen buiten het campingterrein te worden uitgelaten.

– Afval dient netjes opgeruimd te worden in de afvalzak die je bij aankomst krijgt. Afvalzakken kan je kwijt in daarvoor bestemde containers.

– De camping is onderverdeeld in vakken waar je je tent kan plaatsen. De brandgangen die zich tussen afgebakende vakken bevinden, dienen ten allen tijde vrijgehouden te worden.  Tenten die zich in de brandgangen bevinden, worden onmiddellijk verwijderd door de organisatie.

– Het is niet mogelijk om met de auto op het campingterrein te komen. Auto’s, busjes, fietsen en motoren kan je op eigen risico parkeren op de parkeerplaats. Overnachten op de parkeerplaats is verboden.

– Er zijn GEEN voorzieningen (parkeerplaats of douche) voor minder validen aanwezig op de festival camping. Vanwege de afstand tot de parkeerplaats en de kwaliteit van de kampeervelden raden we mensen met een fysieke beperking af om van de camping gebruik te maken.

– Niet toegestaan op de camping: Open en gesloten vuur (kaarsen, fakkels, waxinelichtjes, barbecues, vuurpoi, vuurspugen), gasflessen (m.u.v. wegwerpbusjes C206CV300 plus en CV470 plus), (LARP)wapens, drugs, glas, versterkt geluid, generatoren, dieren (m.u.v. duidelijk herkenbare hulphonden), uitdelen of verhandelen van flyers en ander (promotie)materiaal en alle andere voorwerpen waarover de organisatie ter plekke beslist.

– De organisatie behoudt zich het recht om zonder teruggave van gelden iemand permanent van de camping te verwijderen.