Onze evenementen staan bekend als fotogeniek, of het nu om het terrein, de programmering of om onze bezoekers gaat. Graag laten we de foto-enthousiastelingen hiervan genieten en proberen we dit in goede banen te leiden met ons fotografie beleid, zodat iedereen hiervan kan genieten.

Op onze evenementen mag gefotografeerd worden, zolang het geen commercieel doel dient en voor privé gebruik bedoeld is.

Buiten dit beleid vallen: mobiele telefoons en tablets met foto/videomogelijkheden, normale (digitale) fototoestellen zonder afneembare lenzen.
Bij twijfel beslist de organisatie.

Pers & Media

Beroepsfotografen kunnen een aanvraag doen voor een perskaart via de persafdeling van Vana Events: pers@keltfest.nl.

Keltfest ontvangt jaarlijks zeer veel media verzoeken en daarom wordt er een strikte selectie gemaakt. Het indienen van een verzoek betekent niet automatisch dat je een perskaart voor Keltfest ontvangt.

(Hobby) fotografen
Hobby fotografen kunnen zich aanmelden voor een speciaal Keltfest fotopas, waarmee het is toegestaan tijdens het evenement te fotograferen met een camera met verwisselbare lens. Voorwaarde hiervoor is dat je akkoord gaat met de Vana Events fotografie gedragsregels.

Na aanmelding ontvang je niet direct een bevestiging, de aanvragen worden later verwerkt. De fotopas is op te halen bij de infostand op het Keltfest terrein.

De deadline voor het aanvragen van een fotopas is 16 mei 2019. Aanvragen die hierna worden ingediend kunnen niet meer behandeld worden. 

Het aanvraagformulier

Bij het indienen van dit formulier ga ik akkoord met de het Vana Events fotobeleid inclusief de bijbehorende Vana Events Fotografie beleid.